Soijaparila­leipä

Soijaparila­leipä

6 kpl

AINEKSET

3 dl (75 g) Soyappétit Soijapaloja
1 prk (noin 400 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
1–2 dl vettä
2 rkl sambal olek maustekastiketta
2 tl ruokokidesokeria tai Hermesetas makeutusjauhetta
1 pkt (6 kpl) spettisubia

Tarjoiluun
salaattia tai viinisuolaheinää
punasipulia

OHJE

Mittaa soijapyörykät kattilaan, kaada tomaattimurska ja desin verran vettä päälle. Lisää sambal olek, sokeri tai makeutusaine. Kuumenna kiehuvaksi, pane kansi päälle ja anna poreilla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Täytä subit soijapala-tomaattiseoksella ja pariloi ne voileipägrillissä tai vohvelipannussa. Tarjoa salaatin ja punasipuliviipaleiden kanssa.