Soija-punajuuri pytti­pannu

AINEKSET

2/4 osaa kypsää punajuurikuutiota
1/4 osaa kypsää juureskuutiota
(lanttu, selleri, porkkana)
1/4 osaa Soyappétit soijapalaa
kermaa
vaaleaa balsamicoa
hunajaa
suolaa
mustapippuria
voita paistamiseen

OHJE

Keitä punajuuria kuorineen ja kantoineen noin 30 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori. Kuutioi pieniksi kuutioiksi.

Keitä soijapaloja suolatussa vedessä 10 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan (1 osa soijapaloja, 2 osaa vettä). Kaada ylimääräinen vesi pois. Kuori juurekset, ja kuutioi ne. Keitä ja jätä napakoiksi eli n. 5-8 minuuttia.

Paista punajuuri- ja juureskuutioita voissa pannulla. Lisää keitetyt soijapalat. Mausta hunajalla, vaalealla balsamicolla, suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hetki.

Tarjoile suolakurkun ja vaikka uppomunan kera.

RESEPTI-VIDEO: JENNI HÄYRINEN / LIEMESSÄ-BLOGI