Uudet, helpot ja nopeat kasvisruoat Soyappetitilta!

Soyappétit Meals -ateria-ainekset ovat kiireisen arjen pelastus: lisää vain vesi ja saat max. 20 minuutissa ravitsevan kasvisaterian! Hanki vain haluamasi lisukkeet (pakkauksessa ostoslista ja suosituksia). Tuotteet ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja sopivat myös vegaaneille. Tuotteissa käytetty Soyappetit Tumma Soijarouhe on vastuullisesti tuotettua ja geenimanipuloimatonta.
Soijan alkuperä: Kiina.

Soyappetit Meals -tuotteet ovat meille kaikille! Vietä siis lihaton joka kuu.

Voit olla omia kasvisruoanlaittotaitojaan epäröivä sekasyöjä, joka haluaa helposti lisätä kasvispäiviään ruokavalioonsa. Tai perheen valveutunut nuori, joka haluaa suojella luontoa sekä eläimiä ja saada proteiininsa vastuullisesti tuotetuista kasviproteiinilähteistä. Voit olla myös vegaani tai aktiivinen liikuja, joka haluaa ruoastaan runsaasti proteiinia, vitamiineja ja hyviä hitaita hiilihydraatteja, mutta myös hyvää makua. Soyappetit Meals -tuotteet sopivat meille kaikille.

Vinkki! Soyappetit Meals -tuotteilla loihdit nopeasti ja helposti pääraaka-aineen juhliesi kasvissyöjävieraille. Tuotteet ovat myös gluteenittomia ja laktoosittomia.

Löydät tuotteet kauppasi ateria-ainekset hyllystä.