Soija­pyörykkä­pasta pestolla ja rucolalla

Soija­pyörykkä­pasta pestolla ja rucolalla

(3-4 annosta)

AINEKSET

Soijapyöryköiden chorizomarinadi
4 dl kuivia Soyappétit Soijapaloja
1,5 dl raikasta vettä
½ punainen jalopeno ilman siemeniä
½ keltainen jalopeno ilman siemeniä
½ vihreä jalopeno ilman siemeniä
2 tl paprikajauhetta
2 kpl salottisipulia silputtuna
1 tl suolaa
1 tl jauhettua mustapippuria

Pasta
1 pkt tuorepastaa
1 annos chorizomarinoituja soijapyöryköitä (kts. ohje yllä)
loraus öljyä
n. 2 dl punaista pestoa (itse tehtyä tai kaupasta ostettua)
runsaasti tuoretta rucolaa
runsaasti parmesaanilastuja

OHJE

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paista soijapyörykät paistinpannulla öljytilkassa, jotta ne saavat hieman väriä ja lämpenevät kauttaaltaan. Siirrä soijapyörykät hetkeksi sivuun.

Kaada paistinpannulle valmis pasta ja sekoita punainen pesto pastan sekaan. Lisää sekaan lämpimät soijapyörykät, runsaasti tuoretta rucolaa ja sekoita kaikki hyvin sekaisin. Lisää pestoa tarvittaessa lisää.

Nosta pasta annoskulhoon ja raasta päälle paljon parmesaania. Ja sitten vain nautiskelemaan!

RESEPTI: MEANWHILE IN LONGFIELD -BLOGI